Integritet och säkerhet

Hos jane iredale gör vi allt vi kan för att säkra våra internetanvändares integritet. Den information du lämnar till oss skickas inte vidare utan används endast av jane iredale.

Statistik

jane iredale för statistik över användandet av websiten och uppdaterar sidan kontinuerligt efter användarnas behov. Denna statistik är inte knuten till personliga uppgifter och används endast av jane iredale.

Länkar till andra websidor

Under vissa flikar på janeiredale.se finns möjlighet att länka vidare till andra websidor. Vi rekommenderar våra användare att även kontrollera dessa sidors policy vad gäller integritet och säkerhet då jane iredale endast ansvarar för janeiredale.se.


Copyright

Allt innehåll på janeiredale.se ägs av jane iredale om inget annat anges. Utan skriftlig tillåtelse från jane iredale är det inte tillåtet att kopiera, ladda ner, ändra, uppdatera eller på annat sätt använda delar av innehållet till annat än generell information. Innehåll, layout och kod skyddas av svensk och internationell lag om upphovsrätt. jane iredale eftersträvar att tillhandahålla korrekt information men hålls inte ansvariga för eventuella felaktigheter. Bruk av hemsidan innebär att dessa bestämmelser accepterats.

Har du frågor gällande vår websida kontakta webmaster: info@skinconcept.se.