Hitta rätt finish och täckning som passar dig i en hudvårdande foundation. Det finns nyanser för alla hudtoner, hudtyper och hudtillstånd som både du och din hud kommer att älska.
Puder-foundation i fast form med många egenskaper. Foundation, concealer och puder och solskydd. Berikad med algextrakt och Granatäpplextrakt. Lugnar, vårdar och skydda.

Finish: matt
Täckning/resultat: lätt till fullständig
SPF: 20/15

Hudtyp: alla


Foundation som även verkar som primer och concealer. Peptider från selleri och linfrön arbetar tillsammans för att motverka synliga porer, ge huden jämnare utseende och motverka glans.


Finish:
semi-matt
Täckning/resultat: medel till fullständig
SPF: ingen

Hudtyp: alla


Silkeslen foundation i puderform. Kan även användas som puder, concealer och solskydd. Innehåller algextrakt som lugnar känslig hy och granatäpple som ger antioxidativt skydd.


Finish:
milt skimrande
Täckning/resultat: lätt till fullständig
SPF: 20

Hudtyp: normal till torr


Multifunktionell BB-creme som kombinerar foundation, concealer, solskydd och mjukgörare. Glow Time täcker blemmor, minimerar porer och döljer fina linjer. Extrakt av grapefrukt och äpple ger ökad lyster.


Finish:
täckande med lyster
Täckning/resultat: fullständig
SPF: 25/17

Hudtyp: normal till torr


Ljusreflekterande serum som rymmer makeup och hudvård i samma förpackning. I en gelbas av aloe vera ligger mineraler inkapslade tillsammans med de vårdande och fuktgivande ingredienserna Q10, vitamin C och hyaluronsyra.


Finish:
naturlig med lyster
Täckning/resultat: lätt till medel
SPF: ingen

Hudtyp: fuktfattig och/eller tecken på hudåldrande


Färgad dagcreme som ger naturlig täckning. Huden får en jämnare hudton och fin lyster. Extrakt från fläder och vitt te lugnar och skyddar.


Finish:
transparent/naturlig
Täckning/resultat: lätt till medel
SPF: 15

Hudtyp: alla